Ir al contenido principal

Doula

Totes les dones mereixen una doula en el seu propi procés de Maternar. 
Cada doulatge és diferent.
Cada mare és singular. 
Cada nadó és únic.

Contacte: doulaarbucies@gmail.com
Em vaig formar a l'Associació Mares Doules (actual AmanaDoula, acompañando la maternidad), el curs 2011-12.
Soc socia d'AmanaDoula des del 2012.

Actualment visc a Arbúcies, el Montseny.
Treballo com a doula, a totes les zones que estiguin a uns 45 minuts en cotxe, dins de les comarques de La Selva, Girones, Baix Emporda', Osona, Garrotxa, Valles Oriental i Maresme.
Tinc experiència professional i formació també com assessora de lactància (Formació: FEDALMA 2011-2012), i en Educació Lliure/Viva (Formacions: Albada 2012-13, CRAEV 2015-16), i em segueixo formant constantment en l'ambit de l'acompanyament respectuós i temes de Maternitat.
Mare d'un nen al 2005, d'una nena al 2010, d'un nen al 2014.


Altres Projectes d'acompanyament Familiar: 

Segueixo el codi ètic de l'associació AmanaDoula de la qual formo part des de 2012.
http://amanadoula.blogspot.com.es/
http://www.amanadoula.com/

Quin és el lloc de la doula?

Abans de la primera trobada entre doula i mare:

Serveis:
Com a doula, em centro en empoderar a la mare (i a la resta del seu entorn familiar més proper), sense substituir cap figura familiar, ni d’amistat. 
Formant equip amb cada família. Sumant.
Les doules enfoquem la nostra activitat en el benestar de la mare, el nadó i la nova família. En cap cas interferim en el diagnòstic, el criteri i l'actuació mèdica i/o sanitària, derivant els possibles problemes de salut a professionals titulats. La nostra actuació és complementària a la dels professionals de la salut.
Al no pertànyer al cercle familiar ajudem la dona a prendre el protagonisme i a assumir la responsabilitat de la seva maternitat.
Segueixo el codi ètic de l’Associació Amanadoula, acompañando la maternidad.
Tots els seveis es poden pagar en part en moneda social, o fent algún tipus d'intercanvi acordat prèviament.

PRE-PART/PART: Pack que inclou: una visita llarga cap a la setmana 36 de gestació, a casa de la família, guàrdia a partir de la setmana 37, acompanyament del part des de l’inici i una visita en el postpart inmediat, fins que quedi establerta la lactància. 450eu.

POST-PART: Pack de 14 hores d'assistència a casa repartides en el 9 primers díes -300eu-, o bé 1 primer pack de 7 hores -200eu-, que s’allarga si es considera necessari.

EMBARÀS, TROBADES ESPORÀDIQUES o PÈRDUES:  30eu/hora + desplaçaments: 0’21eu/km

PRIMERA TROBADA PER A CONÈIXER-NOS: gratuïta + desplaçament: 0,21eu/km

*Es pot pagar una part en moneda social, o bé fent algún tipus d'intercanvi acordat prèviament. 
De la part econòmica sempre se'n pot parlar. Mirem la manera.
Comentarios

Entradas populares de este blog

Thofania d'Adamo y Giulia Tofana, LIBERADORAS DE MUJERES en los 1650's

Difícil saber con exactitud la verdadera historia de Thofania d'Adamo y su hija, debido a la existencia de diferentes versiones. 
Documentado en la zona costera entre Palermo y Nápoles, a mediados del siglo XVII, Thofania ideó una arma silenciosa contra la extrema y sádica represión machista que se había normalizado socialmente desde la edad media, con la llamada Santa Inquisición, y que no acabaría hasta finales del siglo XVIII.  Si! duró entre 400 y 500 años!!! :( 
Tras sentirse liberada de su opresor marido, muerto por causas naturales, debió sentir un fuerte proceso de empoderamiento. Su gran capacidad científica la llevó a la creación de un veneno incoloro, inoloro, insípido e indetectable con un propósito muy claro: liberar a mujeres de maridos maltratadores, ya que no existía ni la opción de divorcio, separación o anulación de matrimonio por abusar de una mujer. De hecho, asesinar a la esposa por una causa "noble" no era un delito grave para el marido.  En cambio, &qu…

Per una lactancia Feliç

Bona entrada d'any!
Tinc preparada una presentació tipus powerpoint que penso us encantarà.
Tant si estàs embarassada com si has parit fa poquet, penso et pot ajudar molt.
I obert a totes aQuelles persones que estiguin interessades en la lactància materna, un coneixement que te molt a veure amb la nostra supervivència natural com a espècie.
Compartiu amb les families que puguin estar interessades. 😘
#lactancia #lactanciafeliç #primeracriança #mare #nado #santceloni #superarlesdificultatsenlalactancia #infolactancia #lactanciamaterna #lactanciafeliz

Mi nuevo libro: Musas de la Maternidad EMPODERADA

Hola mundo!

Es un honor compartiros por fin en mi blog la noticia de la materialización de mi segundo libro Musas de la Maternidad EMPODERADA, dentro de la colección que inicié el pasado 2015 con Musas de la Educación VIVA.


Un título que he tardado casi dos años en conformarlo, y donde mis viñetas vuelven a ser el hilo conductor y la excusa para poder dar un paseo a lo inspirador del empoderamiento materno. Un libro que ha sido posible gracias al micromecenazgo y a la cooperación.

En esta primera edición, comentan las viñetas un total de 29 personas (comadronas, enfermeras, doulas, médic@s, madres, padres, ...) que se han inspirado con las viñetas. Tod@s ell@s las siento como una red de apoyo que acompaña el trabajo que os presento en formato libro.
Por orden alfabético, colaboran:  Aidagallegoquer Anaálvarez-errecalde Annaburguésceballos Annamoreno Annasanés Cristinalópezosuna Cristinaromeromiralles Cristinatapiasivila Elsapedrola Francesclópez Georginarubípuga Juditmartínlópez  Judit guirado gar…