Muses a BIO EMPRENED@RS

Proper Taller 
RE(co)NEIXENT RECURSOS EDUCATIUS 
QUE TENIM A L'INTERIOR. 
a la 
5ª Mostra de BIOEMPRENEDORS/ES, a PALLEJÀ
4 de desembre a les 16h.

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA AL CONTACTE: Ariadna Manich arimanich@gmail.com 646 287 696, o bé a Ivanna Piqué ivana.pique@gmail.com 620 933 965
Una jornada molt interessant per a la xarxa local!

L’objectiu de la Mostra és donar ha conèixer totes aquelles persones que fomenten un estil de vida més ecològic, artesà i alternatiu i volem transmetre que la presència de tots vosaltres i els nostres amics afavoreix el comerç de proximitat amb una economia més humanitzada i un prendre consciència d’un mateix.

Organització diumenge 4 de desembre:

 8:30h; entrada i preparació del propi espai.
10:00h: tot preparat per rebre a la gent.
Cadascú s encarregarà de decorar la seva  parada (l’ ajuntament ens cedeix taules i cadires) i de desmuntar-la, deixar les taules al costat dels wc.

*Es podrà entrar amb cotxe qui tingui material molt pesat.


  • La Mostra consisteix en:

Estands: productes ecològics, artesans, de proximitat...les taules i les cadires ens les cedeix l’ajuntament, la carpa la porta qui en tingui.

Espai teràpies: Cadascú es decorarà el seu espai com vulgui, si voleu fer un resum per saber en que consisteix la teràpia o podeu penjar, el material necessari per la teràpia el portarà el mateix terapeuta (camilla, futon...), el preu de la teràpia el decideix un mateix tenint en compte que estem amb una mostra.

Tallers sala Polivalent: Hi ha tallers que duren 1hora i d’altres d’1 hora i mitja, us demanem la màxima puntualitat, i acabar 10’ abans per deixar al següent terapeuta muntar el seu taller. Si es necessita música haureu de portar el vostre aparell.

Tallers a l’exterior es faran durant el dia.

Agraïments: Volem agrair a l’Associació de veïns i la Comissió municipal de Fontpineda i també a la Mercè Monzonís per la seva ajuda incondicional i la seva professionalitat.


  Amb moltes ganes de compartir la 5a Mostra de Bio-Emprenedors.

Comentarios

Entradas populares