Ir al contenido principal

Muses a BIO EMPRENED@RS

Proper Taller 
RE(co)NEIXENT RECURSOS EDUCATIUS 
QUE TENIM A L'INTERIOR. 
a la 
5ª Mostra de BIOEMPRENEDORS/ES, a PALLEJÀ
4 de desembre a les 16h.

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA AL CONTACTE: Ariadna Manich arimanich@gmail.com 646 287 696, o bé a Ivanna Piqué ivana.pique@gmail.com 620 933 965
Una jornada molt interessant per a la xarxa local!

L’objectiu de la Mostra és donar ha conèixer totes aquelles persones que fomenten un estil de vida més ecològic, artesà i alternatiu i volem transmetre que la presència de tots vosaltres i els nostres amics afavoreix el comerç de proximitat amb una economia més humanitzada i un prendre consciència d’un mateix.

Organització diumenge 4 de desembre:

 8:30h; entrada i preparació del propi espai.
10:00h: tot preparat per rebre a la gent.
Cadascú s encarregarà de decorar la seva  parada (l’ ajuntament ens cedeix taules i cadires) i de desmuntar-la, deixar les taules al costat dels wc.

*Es podrà entrar amb cotxe qui tingui material molt pesat.


  • La Mostra consisteix en:

Estands: productes ecològics, artesans, de proximitat...les taules i les cadires ens les cedeix l’ajuntament, la carpa la porta qui en tingui.

Espai teràpies: Cadascú es decorarà el seu espai com vulgui, si voleu fer un resum per saber en que consisteix la teràpia o podeu penjar, el material necessari per la teràpia el portarà el mateix terapeuta (camilla, futon...), el preu de la teràpia el decideix un mateix tenint en compte que estem amb una mostra.

Tallers sala Polivalent: Hi ha tallers que duren 1hora i d’altres d’1 hora i mitja, us demanem la màxima puntualitat, i acabar 10’ abans per deixar al següent terapeuta muntar el seu taller. Si es necessita música haureu de portar el vostre aparell.

Tallers a l’exterior es faran durant el dia.

Agraïments: Volem agrair a l’Associació de veïns i la Comissió municipal de Fontpineda i també a la Mercè Monzonís per la seva ajuda incondicional i la seva professionalitat.


  Amb moltes ganes de compartir la 5a Mostra de Bio-Emprenedors.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Thofania d'Adamo y Giulia Tofana, LIBERADORAS DE MUJERES en los 1650's

Difícil saber con exactitud la verdadera historia de Thofania d'Adamo y su hija, debido a la existencia de diferentes versiones. 
Documentado en la zona costera entre Palermo y Nápoles, a mediados del siglo XVII, Thofania ideó una arma silenciosa contra la extrema y sádica represión machista que se había normalizado socialmente desde la edad media, con la llamada Santa Inquisición, y que no acabaría hasta finales del siglo XVIII.  Si! duró entre 400 y 500 años!!! :( 
Tras sentirse liberada de su opresor marido, muerto por causas naturales, debió sentir un fuerte proceso de empoderamiento. Su gran capacidad científica la llevó a la creación de un veneno incoloro, inoloro, insípido e indetectable con un propósito muy claro: liberar a mujeres de maridos maltratadores, ya que no existía ni la opción de divorcio, separación o anulación de matrimonio por abusar de una mujer. De hecho, asesinar a la esposa por una causa "noble" no era un delito grave para el marido.  En cambio, &qu…

Mi nuevo libro: Musas de la Maternidad EMPODERADA

Hola mundo!

Es un honor compartiros por fin en mi blog la noticia de la materialización de mi segundo libro Musas de la Maternidad EMPODERADA, dentro de la colección que inicié el pasado 2015 con Musas de la Educación VIVA.


Un título que he tardado casi dos años en conformarlo, y donde mis viñetas vuelven a ser el hilo conductor y la excusa para poder dar un paseo a lo inspirador del empoderamiento materno. Un libro que ha sido posible gracias al micromecenazgo y a la cooperación.

En esta primera edición, comentan las viñetas un total de 29 personas (comadronas, enfermeras, doulas, médic@s, madres, padres, ...) que se han inspirado con las viñetas. Tod@s ell@s las siento como una red de apoyo que acompaña el trabajo que os presento en formato libro.
Por orden alfabético, colaboran:  Aidagallegoquer Anaálvarez-errecalde Annaburguésceballos Annamoreno Annasanés Cristinalópezosuna Cristinaromeromiralles Cristinatapiasivila Elsapedrola Francesclópez Georginarubípuga Juditmartínlópez  Judit guirado gar…

Una experiència d'acompanyament: la Myriam

Cada cop que tinc el privilegi d'acompanyar una familia en el seu caminar cap a una nova ma(pa)ternitat, aprenc més i més. Evidencio lo important de donar el protagonisme absolut a la mare, perque s'empoderi i lideri el seu embaraç, part i pospart. Perque pugui sentir-se el més capaç, segura i calmada possible.
Avui us comparteixo un petit-gran escrit de la Myriam, sobretot per poder llegir amb paraules de mares reals què han rebut de l'acompanyament respectuós d'una doula.

<< Nosaltres, ara família de quatre, hem tingut la sort d’estar acompanyants per la Sara durant el postpart d’en Riu.
M’agradaria transmetre, en poques paraules, tot allò que he/hem sentit amb el seu acompanyament: seguretat, confiança, força i calma.
De la Sara ens quedem amb moltes coses....
Ens ha ofert recursos per millorar la nostra convivència, ens ha ajudat a retrobar-nos i aprendre consciència del canvi que suposa passar de família de tres a quatre.
Les converses amb ella m’han transmès l’e…