Ir al contenido principal

Xerrada-Presentació a Lleida, amb Elisenda Pascual!

LLEIDA
dissabte 20 de FEBRER d´11 a 13h. del matí


Presentació del llibre "MUSES de l'educació VIVA"
Deixa’t inspirar per l’ EDUCACIÓ VIVA A TRAVÉS D’UN taller dinàmic. Un VIATGE PER LES VINYETES DE SACEMA22 vinyetes + 22 textos que les il·lustren. Textos de 22 referents en acompanyament respectuós: Aina rodríguez allès Àngels flor Bibiana marín Eli antiñolo Elisabet rodríguez Elisenda pascual i martí Estel·la prado Felícia (Patrícia de diego bustillos) Gisela matilla Giulietta saurin Jordi mateu Júlia mateo Júlia sanchez andreo Laia roca ros Laia valverde Lydia cuervas Marc alcega estivill Mariona folgado Mónica jimenez lucena Nur rosés Pere juan Rosa jové 
Un llibre/quadern que explica amb una gran sensibilitat quines eines ens ofereix l’Educació viva.   + info a: https://www.facebook.com/col.muses/ 

Xerrada "Petits i Grans: una relació per aprendre"
"Acompanyar la Vida dels infants és un procés bonic i intens. Caminar al seu costat respectant les seves necessitats autèntiques i els seus processos de Vida, ens permet revisar quins són els nostres propis.Com ens han acompanyat? Com volem fer-ho ara?Observar el nostre infant intern i recordar QUÈ necessitàvem i COM ho volíem,ens dóna eines per escoltar l@s nostr@s fill@s.Un camí ple de tresors." 
                                                                         Elisenda Pascual  
                                            www.acompanyamentfamiliar.com 

Sala d'actes de la BIBLIOTECA PÚBLICA de LLEIDA
Rambla Aragó, 10 - LLEIDA

ACTIVITAT GRATUÏTA - Hi haurà servei de venda del llibre MUSES DE L'EDUCACIÓ VIVA (15€ petit-dinA5, 23€ gran-dinA4)
RESERVES a www.llavorsdevincle.org


Comentarios

Entradas populares de este blog

Thofania d'Adamo y Giulia Tofana, LIBERADORAS DE MUJERES en los 1650's

Difícil saber con exactitud la verdadera historia de Thofania d'Adamo y su hija, debido a la existencia de diferentes versiones. 
Documentado en la zona costera entre Palermo y Nápoles, a mediados del siglo XVII, Thofania ideó una arma silenciosa contra la extrema y sádica represión machista que se había normalizado socialmente desde la edad media, con la llamada Santa Inquisición, y que no acabaría hasta finales del siglo XVIII.  Si! duró entre 400 y 500 años!!! :( 
Tras sentirse liberada de su opresor marido, muerto por causas naturales, debió sentir un fuerte proceso de empoderamiento. Su gran capacidad científica la llevó a la creación de un veneno incoloro, inoloro, insípido e indetectable con un propósito muy claro: liberar a mujeres de maridos maltratadores, ya que no existía ni la opción de divorcio, separación o anulación de matrimonio por abusar de una mujer. De hecho, asesinar a la esposa por una causa "noble" no era un delito grave para el marido.  En cambio, &qu…

Mi nuevo libro: Musas de la Maternidad EMPODERADA

Hola mundo!

Es un honor compartiros por fin en mi blog la noticia de la materialización de mi segundo libro Musas de la Maternidad EMPODERADA, dentro de la colección que inicié el pasado 2015 con Musas de la Educación VIVA.


Un título que he tardado casi dos años en conformarlo, y donde mis viñetas vuelven a ser el hilo conductor y la excusa para poder dar un paseo a lo inspirador del empoderamiento materno. Un libro que ha sido posible gracias al micromecenazgo y a la cooperación.

En esta primera edición, comentan las viñetas un total de 29 personas (comadronas, enfermeras, doulas, médic@s, madres, padres, ...) que se han inspirado con las viñetas. Tod@s ell@s las siento como una red de apoyo que acompaña el trabajo que os presento en formato libro.
Por orden alfabético, colaboran:  Aidagallegoquer Anaálvarez-errecalde Annaburguésceballos Annamoreno Annasanés Cristinalópezosuna Cristinaromeromiralles Cristinatapiasivila Elsapedrola Francesclópez Georginarubípuga Juditmartínlópez  Judit guirado gar…

Una experiència d'acompanyament: la Myriam

Cada cop que tinc el privilegi d'acompanyar una familia en el seu caminar cap a una nova ma(pa)ternitat, aprenc més i més. Evidencio lo important de donar el protagonisme absolut a la mare, perque s'empoderi i lideri el seu embaraç, part i pospart. Perque pugui sentir-se el més capaç, segura i calmada possible.
Avui us comparteixo un petit-gran escrit de la Myriam, sobretot per poder llegir amb paraules de mares reals què han rebut de l'acompanyament respectuós d'una doula.

<< Nosaltres, ara família de quatre, hem tingut la sort d’estar acompanyants per la Sara durant el postpart d’en Riu.
M’agradaria transmetre, en poques paraules, tot allò que he/hem sentit amb el seu acompanyament: seguretat, confiança, força i calma.
De la Sara ens quedem amb moltes coses....
Ens ha ofert recursos per millorar la nostra convivència, ens ha ajudat a retrobar-nos i aprendre consciència del canvi que suposa passar de família de tres a quatre.
Les converses amb ella m’han transmès l’e…